Omgeving de Kat

Omgeving Brasserie de Kat

In de directe omgeving van Brasserie de Kat is voor iedereen wel wat te doen. Zo kunt u genieten van een lekkere wandeling van natuurgebied De Brand waarvan de ingang recht tegenover Brasserie de Kat is.

Ga er eens op uit en kom oog in oog te staan met vossen, reeën en roofvogels als Uilen en Buizerds.

Ga op zoek naar vlinders als de Grote weerschijn vlinder of de Kleine ijsvogel vlinder die vaak in mooie aantallen in dit gebied te zien zijn.

Een bezoek van de boomkikker kan je dag dan wellicht compleet maken, en al dat moois kunt u rustig tot u laten komen met een goed bakje Brabantse koffie en lekker gebak

Voor de fietsers is er, buiten een flink aantal vrije routes die door u gereden kunnen worden genoeg te doen, zo kunt u bv een eigen route kiezen of eens een dagje Happen en Trappen Deze gezellige culinaire route brengt u langs de mooie plekjes in onze omgeving en doet ook onze gezellige Brasserie aan. Alle info over deze route vindt u Hier

Ook onze Brabantse trots, ''de Parel van Brabant'' mag niet ontbreken in dit overzicht. Natuurlijk hebben we het hier over het Nationaal park de Loonse & Drunense Duinen waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, mountainbiken en op een aantal routes zelfs de hond los mag lopen. Kortom genoeg te doen in de buurt en begroeten wij u graag tijdens, voor of na uw dagje uit, want zeg nou zelf, wat is er nou fijner dan een relaxte dag te hebben en dan bij thuiskomst niet meer te hoeven koken..

Wij begroeten u graag in Brasserie de Kat