Fietsen

Happen & Trappen

Happen en Trappen:

Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen is een van de grootste en mooiste natuurgebieden van Nederland. Hier kunt u eindeloos fietsen in uitgestrekte bossen en de ‘Brabantse Sahara’. Deze 'Sahara' bestaat uit dertig vierkante kilometer levend stuifzand, afgezet door poolwinden in de laatste ijstijd. Ontdek een dassenspoor en sta oog in oog met reeën en roofvogels. Van de natuur genieten kan hier vier seizoenen lang.

Arrangement (prijs: € 39,95 p.p.)

Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

Koffie en gebak bij Natuurpoort Herberg Manege van Loon

Voorgerecht bij Borrelrestaurant James

Soep bij De Roestelberg

Hoofdgerecht bij Restaurant Bosch en Duin

Nagerecht bij Brasserie de Kat

Uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

Streekgebak

Deze culinaire fietstocht brengt u via een prachtige en natuurlijke omgeving naar gezellige, echt Brabantse bedrijven. U start bij Herberg Manege van Loon in Loon op Zand, waar u wordt ontvangen met een kopje koffie en streekgebak. Na een aangenaam stukje fietsen wacht u een smakelijk voorgerecht bij Borrelrestaurant James in Sprang-Capelle. Daarna wordt u bij café-restaurant De Roestelberg verwacht voor een heerlijke kop soep.

Historische route

Via de historische ‘Route du Napoleon’ bereikt u vervolgens restaurant Bosch en Duin in Udenhout. Hier zult u niet alleen genieten van het mooie uitzicht, maar ook van een uitgebreid hoofdgerecht. Om de dag in stijl af te sluiten staat bij de meer dan 100 jaar(!) oude Brasserie de Kat een dessert op u te wachten. Ten slotte fietst u terug naar het beginpunt.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route!

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2018

- Op maandag kan deze route niet gefietst worden.

- Op dinsdag wordt zowel het voorgerecht als de soep geserveerd bij Café de Roestelberg omdat Borrelrestaurant James dan gesloten is.

- Op woensdag wordt zowel het voorgerecht als de soep geserveerd bij Borrelrestaurant James omdat Café de Roestelberg dan gesloten is.

Fietsverhuur

U kunt tegelijk met het Happen en Trappen arrangement verschillende type fietsen huren bij het startpunt van deze route. Voor prijzen kunt u terecht op:

Herberg Manege van Loon

Indien u in december, januari of februari wilt gaan Happen en Trappen is dat wellicht mogelijk. Gelieve hiervoor een e-mail te sturen naar DIT adres zodat wij de mogelijkheden voor u kunnen bekijken.

Klik hier om de Happen en Trappen route te gaan

La Trappe Fietsroute

Wilt u de volledige route vooraf bekijken, klik dan hier.